CUTII POSTALE LA PRETURI DE PRODUCATOR

Cauti cutii postale? Noi avem pe stoc sau confectionam la comanda

Suntem producatori si distribuitori de cutii postale, aviziere, cutii metalice si accesorii pentru acestea la cel mai mic pret.

SC EUROMETAL ART SRL ofera spre comercializare, prin intermediul site-ului www.cutieposta.ro, aviziere si cutii postale bloc sub forma de module, la pret de producator, adresate în special asociatiilor de proprietari si centrelor comerciale iar la solicitarea clientului putem confectiona si alte dimensiuni. În ciuda evolutiei, în ciuda faptului că traim în era tehnologiei, nu toată corespondenta a devenit electronică

Într-adevar, corespondenta electronică a facilitat numeroase procese, prin rapiditate si eficienta în comunicare, însă asta nu înseamnă că traditionala cutie postala a disparut în totalitate. În fapt, a avea o cutie postala în care sa fie livrată corespondenta la care nu este obligatorie o confirmare de primire este un lucru extrem de util atât pentru sectorul rezidential cât si pentru cel de business.

Desigur, o cutie postala trebuie sa îndeplinească o serie de criterii pentru a fi achizitionată. Se doreste durabilitate – aceasta este garantată de materialul metalic din tabla de 0.8 mm, dublu decapată, prelucrată cu ajutorul laserului obtinând astfel finisaje de calitate, vopsire cu pulbere în câmp electrostatic pentru o durata de viata mult mai mare, fiind prevazută cu încuietoare din otel cromat tip yala cu doua chei avand un grad de siguranta ridicat. Aceste metode de prelucrare si realizare a modelelor noastre de cutii postale garantează astfel rezistentă la intemperii si factori externi, indiferent dacă sunt montate pe un perete interior sau exterior.

Într-un design simplu si elegant aceste modele de cutii postale pot fi executate în trei dimensiuni pentru a putea satisface toate cerintele în functie de spatiul disponibil, vopsirea în culori standard (gri, maro, bej, gri antracit si rosu sau combinatii de culori cum ar fi: gri cu maro, bej cu maro, gri cu gri antracit sau rosu cu bej) iar la cerere, pot fi personalizate si în alte culori din paletar cu un cost suplimentar, numerotarea cutiilor fiind gratuită. O cutie postala pentru bloc oferă utilizatorului siguranta corespondentei si acces usor la aceasta, o solutie versatila si personalizabilă. Astfel de sisteme complete ajung sa îndeplinească, prin urmare, orice necesar în materie de stocare a corespondentei.

Un avizier din tabla pentru bloc poate fi executat pe orice dimensiune si culoare din paletar, cu o usă sau două în functie de dimensiunea acestuia.

Realizam pe
comanda Cutii postale.
Daca vrei sa obtii o oferta de pret pentru un avizier, cutii postale pentru casa, sau cutii postale pentru bloc poti intra in legatură cu noi apeland unul din numerele noastre de telefon sau completand formularul de contact si in cel mai scurt timp vei primi o oferta personalizata.