CUTII POSTALE LA PRETURI DE PRODUCATOR

Cauti cutii postale? Noi avem pe stoc sau confectionam la comanda
Suntem producatori si distribuitori de cutii postale, aviziere, cutii metalice si accesorii pentru acestea la cel mai mic pret.

Euromag este locul unde poti gasi o gama completa de cutii postale modulare si aviziere pentru bloc adresate oricarui tip de ansamblu pentru locatari.
La baza dezvoltarii societatii noastre un rol important l-a avut dorinta de a facilita comunicarea intre persoane aflate la distanta de aceea va punem la dispozitie cele mai bune produse.

Produsele noastre

Cutii postale – Aviziere – Suport Pliante

Mai avem nevoie de cutii postale? Raspunsul este da, avem nevoie de cutii postale. Inca de cand au aparut, acestea au avut la baza un scop clar si anume informarea, pastrand nivelul de confidentialitate de care avem nevoie.

Pe langa cutii postale pe site-ul nostru puteti gasi  produse complementare cum ar fi avizier metalic care poate fi vopsit in aceasi combinatie de culori cu cutiile postale, magneti colorati care faciliteaza fixarea foilor de hartie din interiorul avizierului, suport pentru pliante, yala pentru cutie postala sau accesorii pentru montaj.

Diferite modele

Tehnologia a facilitat si productia de cutii postale oferind posibilitatea de a crea modele deosebite cu finisaje si design unic, prin dotarea cu echipamente de debitare cu laser aceasta fiind cea mai precisa si rapida metoda de taiat, masini abkant de indoit performante, aparate de sudura prin puncte care imbunatatesc estetica dar si rezistenta, echipamente de vopsit in camp electrostatic cu pulbere în diferite culori  care ofera produsului o durata de viata mult mai mare in conditii de umididate sau raze uv, aceasta metoda diferentiindu-se de vopsire convenctionala prin calitatea si grosimea stratului de vopsea.

Calitate ridicata
Cele mai bune preturi

Cutii postale – Aviziere – Suport Pliante

Toate casutele postale sunt realizate într-un stil modern cu un design simplu si elegant in culori standard Gri , Maro si Bej, aducand un plus de imagine in locul unde sunt instalate. Cutiile postale modulare sunt fabricate din tabla neagra decupata 0.8mm, cu usa in partea superioara  si fante mici inclinate cu rol de vizitare in partea inferioara. Yala din otel cromat ofera un grad ridicat de siguranta.

Transport

Costurile de expeditie in tara practicate de Euromag.ro pentru livrarea coletelor se raportează la tarifele companiei de curierat FAN COURIER.
Taxele sunt valabile pentru toate punctele de lucru din reteaua FAN COURIER.
Garantie – 12 Luni (nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta urme de lovituri, indoiri sau orice forma intentionata de deteriorare).

fan courier