Blog Casa si Gradina

Cum alegeti piscina ideala pentru sezonul cald?

piscina ideala

Cum alegeti piscina ideala pentru sezonul cald? Cateva sfaturi de care sa tineti cont

Vara are ale ei tentatii de a petrece mult timp la soare si la caldura alaturi de prieteni si de familie. Toata lumea isi doreste sa petreaca mult timp la soare sau la umbra cu picioarele intr-o piscina cu apa rece, potrivita pentru a racori intregul corp. La fel ca in filmele americane, cand vedem protagonistii facand petreceri la piscina, in gradina, asa si romanii au preluat tiparul. Voia buna este in toi, dar intai de toate gazdele trebuie sa se asigure ca au o piscina de calitate, una incapatoare pentru toti cei prezenti la petrecere.

Asadar, care sunt pasii indicati care trebuie de luat in considerare atunci cand doriti sa cumparati o piscina? Masura standard, mergeti pe un model clasic sau doriti ceva iesit din comun? Noi detaliem in acest articol mai pe larg si va dam si cateva sugestii de care ati putea tine cont cand vine vorba de piscina

Stabilirea bugetului este un pas important

Este indicat sa va orientati spre stabilirea unei sume in care sunteti dispus sa investiti atunci cand vine vorba despre o piscina. Luati in considerare costurile initiale, cat si cele de intretinere pe termen lung. Puteti sa va ganditi la aceasta ca la o investitie care va va aduce multe plusuri.

Masurati spatiul disponibil

 

Evaluati dimensiunea si forma spatiului in care vreti sa amplasati piscina. Asigurati-va ca exista suficient spatiu pentru piscina, precum si pentru zonele adiacente, cum ar fi zonele de relaxare sau pavajul. Luati-le in considerare si pe acestea pentru ca o masuratoare gresita va poate spulbera visul acela de a va relaxa cu prietenii.

Forma piscinei si accesoriile adaugate ulterior

Decideti dimensiunile si forma unei piscine in functie de spatiul disponibil si de preferintele personale. Aceste chestiuni se iau de obicei la fata locului, atunci cand se opteaza pentru achizitia imediata sau online, la comanda.

Accesoriile sunt si ele importante. Decideti asupra accesoriilor, cum ar fi scara, sistemul de iluminat, sistemele de incalzire, acoperisurile de protectie si altele.

Euromag, magazinul online de unde cumparati o piscina ideala pentru o vara fierbinte

 

Usor de montat si de intretinut, gama de piscine pe care le puteti descoperi la Euromag sunt unele de care ati vrea sa auziti numaidecat. Acestea pot fi depozitate in asa fel incat sa fie depozitate si sa fie si eficiente din punct de vedere al spatiului si  in afara sezonului cald. Acestea sunt disponibile intr-o culoare clasica, un albastru deschis. Exista si varianta piscinei colorate, in cazul in care doriti ca cei mici sa aiba parte si de o balaceala zdravana.

Noi, la Euromag ne asiguram ca toate produsele pe care le punem la dispozitie pentru publicul larg sunt unele de calitate, unele menite sa infrumuseteze casele si imprejurimile. Pe site-ul nostru euromag.ro veti gasi toate modelele de piscine disponibile pe care le puteti consulta de indata. Alegeti in functie de criteriile specificate mai sus, veti intelege dupa achizitia ei de ce este bine uneori sa cititi si sa va informati ca atare despre astfel de proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *