Cutii postale

De ce cutiile postale sunt inca utile?

cutii de scrisori

Traim intr-o lume in care aproape toate domeniile sunt acaparate de tehnologie, in care diverse echipamente au luat locul lucrului manual in general si in care mai tot ceea ce scriem se regaseste salvat intr-un calculator.

Si totusi, in ciuda acestor lucruri, inca exista unele domenii de activitate in care se pune pret pe facturile fizice spre exemplu, pe instiintarile trimise prin posta si lista poate continua in acest sens. 

Pentru ce ai neaparata nevoie de o cutii postale?

Cu siguranta stii ce este o cutie postala. Este acel loc unde obisnuiesti sa iti primesti corespondenta. Si cand spunem corespondenta ne referim, de exemplu, la facturile pentru diverse utilitati, unele scrisori, instiintari de la diverse firme, documente ce provin de la unele institutii ale statului, avize ce te instiinteaza ca ai de ridicat un plic sau un colet de la posta, pliante si diverse brosuri cu produse si servicii de interes si multe altele.

Este adevarat, in ziua de azi tot mai multe societati au trecut la varianta online de trimitere a unor documente, insa, pentru ca nu toata lumea are acces la internet si pentru ca unii inca prefera corespondenta fizica, ai nevoie de o cutie postala.

Un tot mai mare accent se pune acum pe confidentialitatea datelor personale, iar aici putem include si corespondenta. Cu ajutorul unei cutii postale te asiguri ca aceasta este in siguranta, protejata de ochii curiosi ai celor din jur. Toata corespondenta se afla intr-un singur loc la care ai acces doar tu, impreuna cu familia, cutia postala fiind securizata prin inchidere cu cheie.

Indiferent ca locuiesti la casa ori la bloc, trebuie sa ai o cutie postala

In cazul in care locuiesti la casa, monteaza o cutie postala langa usa sau oriunde doresti tu. Aceasta trebuie sa fie numerotata conform numarului aferent casei tale. Regasesti in cadrul magazinului nostru cutii postale individuale in doua variante de culoare: gri sau maro cu bej. In cazul in care ai alte preferinte, discuta cu unul dintre consultantii nostri si iti putem crea o cutie postala personalizata, in culoarea pe care ti-o doresti.

Mai mult decat la casa, atunci cand stai intr-un bloc de apartamente, cutia postala este mai mult decat necesara. Si asta pentru ca fiecare scara are un anumit numar de apartamente si nu ai dori ca intreaga corespondenta sa fie comuna, pusa intr-o singura cutie postala, iar de acolo fiecare sa isi sorteze plicurile ce ii sunt destinate.

Fiecarui apartament dintr-un bloc ar trebui sa ii corespunda o cutie postala, numerotata in functie de numarul apartamentului. In acest fel si factorului postal ii este mai usor sa sorteze corespondenta aferenta fiecarui apartament, dar si locatarilor care stiu exact care plicuri le sunt destinate.

Iata cu ce produse te intampinam noi!

Accesand magazinul nostru online – euromag.ro – vei descoperi categorii de produse din care iti poti alege ceea ce te intereseaza.

Cutiile postale modulare sunt cele destinate in special blocurilor de apartamente. Acestea sunt organizate pe module medii sau mici a cate 4 si pana la 9 usi, fiecare dintre acestea apartinand cate unui apartament.

Ti le furnizam in culori standard precum gri, bej, maro sau in combinatie de gri cu maro sau bej cu maro. Pentru ca suntem producatori ai acestor cutii, iti oferim si posibilitatea de a opta pentru o alta culoare sau combinatie de culori, la cerere.

Iti garantam rezistenta in timp a acestora, deoarece sunt confectionate din tabla neagra dublu decapata de 0.8 mm, prelucrata cu ajutorul laserului. Iti oferim si o garantie de 12 luni pentru fiecare cutie postala achizitionata din cadrul magazinului.

De asemenea, tot in cadrul magazinului nostru regasesti si cutii postale individuale, perfecte in cazul in care locuiesti la casa. Numerotarea cutiilor postale este cadoul nostru pentru tine, acest serviciu fiind gratuit.

Contacteaza-ne fie prin intermediul site-ului nostru, fie telefonic si bucura-te de ofertele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *