Blog Cutii Postale

Cutii postale si suportul pentru pliante – mai utile impreuna

cutii postale de tabla

Cautam mereu solutii pentru organizarea spatiilor; din randul dotarilor in acest sens se numara negresit si cutia postala, impreuna cu suportul pentru pliante. Un duo care avantajeaza mai mult decat ai crede. Sa vedem si cum.

Cutii postale

Inca un element ce asigura confidentialitatea corespondentei. Chiar si in aceste vremuri moderne, inca mai sunt institutii ale statului cu care mentii legatura astfel ori pur si simplu esti informat cu privire la diverse acte sau colete ce trebuie sa le ridici de la oficiul postal.

Am abordat si cu alte ocazii, aici pe blog, tema importantei si utilitatii unei cutii postale. Acestea raman sfidatoare in fata actualei generatii, ne amintesc ca iata unele lucruri raman clasice necesitati.

Cutia postala se supune adesea unui stil comun al starii de bloc. De aceea, ofertele noastre de cutii postale bloc vin cu varietate de modele, culori si preturi. Cutiile postale ajung sa defineasca intr-un fel sau altul stilul cladirii. Sunt printre altele si cele care se fac primele zarite in scara de bloc, inainte ca oricine sa ajunga la locuinta ta.

Cutia postala o vei alege asadar oarecum condititionat de cele existente pe scara blocului. Simplitatea este insa oricand apreciata. Euromag va ofera cutii postale ce se integreaza cu usurinta in orice scara de bloc. Dispun de fanta de alimentare suficient de mare incat sa va fi introduse toate tipurile de plicuri si de decupaje decorative pentru a verifica imediat daca exista ceva in interior.

Cu atat mai avantajos, practic si confortabil, este ca o cutie postala sa fie insotita de un suport pentru pliante. Asta va ajuta la o mai buna separare a materialelor publicitare primite.

Suportul pentru pliante

Fie ca sunteti o societate, administrati un spatiu comercial sau va ganditi la propriul apartament, un suport pentru pliante este necesar. Este varianta ideala pentru ca atat cei care le primesc, cat si cei care le distribuie sa aiba acces facil. Sa ne gandim ca o cutie postala inghesuie unele reviste, ca spatiul nu este pentru orice tip de format o varianta buna. De partea cealalta, materialele publicitare au ca scop pana la urma o mai mare expunere a ofertelor, brandului, produselor. Ar fi bine ca acestea sa aiba un loc separat, sa li se ofera importanta si locul cuvenit.

Suportul pentru pliante intretine starea de bine a celor care asteapta, daca vorbim despre sali de asteptare la spa-uri, cabinete de orice fel sau saloane. Pentru utilizatorii casnici, suportul pentru pliante este la fel de util. Accesul este mai facil la acestea si vor asigura ca pe scara de bloc nu mai raman imprastiate sau aglomerate prea multe materiale publicitare.

Pentru doritori, dispunem de doua variante de marimi pentru aceste tipuri de suporturi. 

Doua accesorii ce merg de minune impreuna

Avand in vedere frecventa de folosire a unei cutii postale – miscari zilnice de tip deschis/inchis, oferim cutii postale rezistente si durabile. Acestea sunt realizate din tabla, vopsite in camp electrostatic cu pulbere. Iata si avantajele:

  • Grad mare de rezistenta la intemperii sau zgarieturi, culori cu textura lucioasa, elegante, ce se mentin astfel pe termen indelungat.
  • Asiguram si accesorii, in cazul nevoii de a inlocui elemente precum yalele.
  • Oferim inscriptionare gratuita pentru ambele tipuri de produse.
  • Garantie 12 luni.

In plus, pentru cei din Bucuresti si Ilfov ramane valabila oferta noastra de montaj asigurat. In fond, montarea nu este una dificila si pentru acest lucru dispunem in oferta noastra spre exemplu si de dibluri necesare pentru montaj. Furnizam asadar o solutie completa pentru a realiza pana in cele mai mici detalii acest tip de organizare a spatiului. Va asteptam in cadrul paginii noastre, euromag.ro, pentru consultanta, produse disponibile sau chiar proiecte personalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *