Cutii postale

Cat costa cutiile postale pentru bloc?

cutii postale

Investitiile pe care le faceti au nevoie negresit de o justificare. Trebuie sa merite, aceasta este deviza. Asadar, este firesc ca, atunci cand se impune schimbarea cutiei postale, pretul sa fie supus unei analize amanuntite. Mai ales daca vorbim despre cele de pe scara blocului unde sunt alese intr-un stil comun, sa ajungeti pe teren comun privind pretul si designul pare sa fie o misiune dificila.

Cat costa o cutie postala?

Daca vorbim despre cele standard, pretul poate fi de 30-35 de lei per bucata. La cutii postale pentru bloc vorbim despre set, modul de cutii postale, dar desigur suma este impartita cu locatarii. Pentru cele individuale, ce sunt adesea mai mari, alese pentru asociatii de proprietari sau de catre cei care locuiesc la casa, vorbim despre un pret incipient de 40 de lei.

La Euromag veti gasi insa optiuni mai variate ca oricand si mai ales cu posibilitate de a le personaliza. Oferta noastra include si inscriptionarea gratuita, deci cu atat mai mult costul cutiilor postale va fi unul rezonabil. Inainte de a decide, tineti cont ca pretul este adesea influentat de: marime, material folosit, iar in cazul nostru vorbim despre tabla de grosime 0,8 mm, vopiste electrostatic cu pulbere, cu o textura lucioasa – iar asta inseamna ca vopseaua rezista mai bine, chiar si la zgarieturi, nu este un strat gros si inestetic.

Extra avantaje de client Euromag:

  • Livrare rapida, oriunde in tara.
  • Montaj realizat de echipa noastra, pentru clientii din Bucuresti si Ilfov.
  • Garantie de 12 luni la orice tip de cutii postale.
  • Posibilitate de personalizare.

Varietate de preturi, adaptate pentru orice buget

In cadrul paginii noastre euromag.ro veti descoperi variante de cutii postale economice si standard. Daca pretul va conditoneaza, atunci puteti alege varianta celor economice, cu o adancime mai mica. Exista diverse nevoi si noi vom raspunde acestora cu optiuni de cutii postale ce se incadreaza in orice buget.

In ceea ce le priveste pe cele personalizate, preturile difera in functie de alegerile specifice ale fiecaruia. Conteaza dimensiunea si adancimea, desi cei mai multi prefera sa puna un accent pe marime mai degraba si pe design diferit. Paleta de culori va fi de asemenea cea care respecta preferintele avute.

Pot fi alese de asemenea detalii specifice: tip de deschidere, tip de montaj, forma, combinatie de culori etc.

Cutiile postale nu sunt singurele elemente ce asigura organizarea pe scara de bloc

Euromag poate fi solutia pentru a dota scara de bloc cu elemente ce tin de organizarea eficienta, a spatiului, dar mai ales a corespondentei primite. Orice locatar se simte mai avantajat atunci cand primeste specific ce ii corespunde, pus atent in cutia sa postala. Avizierele, suportul pentru materialele publicitare sunt de asemenea alegeri populare pentru scarile de bloc. Fiecare in parte isi dovedeste importanta.

Suportul pentru pliante – un pret modic pentru avantajele sale majore am putea spune, suportul pentru pliante este o alegere adecvata in orice scara de bloc. Asta pentru ca volumul mare de materiale publicitare nu mai trebuie sa incurce sau sa aglomereze spatiul din cutia postala.

Avizierele – pentru ca reprezinta un mod eficient de a comunica indirect cu locatarii blocului. Sunt anunturi in mod special, poate chiar si lista de contacte ale asocietiei de proprietari ori lista de cheltuieli lunare ce se expune luna de luna. Securizate, acestea mentin toate aceste tipuri de anunturi atat timp cat este necesar, fara riscul de a fi vandalizate, rupte intentionat sau nu.

Scara de bloc are nevoie de o buna organizare; pe langa functionalitatea elementelor va conta si partea estetica a acestora.

Va ajutam sa faceti alegerea potrivita!

Cereti consiliere din partea echipei noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *