Blog Cutii Postale

Avizier si cutii postale, cum sa va organizati scara

cutii postale palady residence

Chiar daca traim vremuri in care digitalizarea este in floare si acapareaza mai toate domeniile, nu putem spune despre cutiile postale ca nu mai sunt utile. Din contra, dupa cum am enuntat si in titlu, primul avantaj pe care cutiile postale il prezinta tine de organizarea colectiva.

Nu-i asa ca ar fi un chin si un deranj totodata sa primesti corespondenta, anumite pliante si nu numai, in fata usii? Sau, mai rau, introduse fortat intre usa si tocul acesteia? Exista contexte in care acest lucru inca se practica si cu siguranta nu aduce o bucurie imensa in randul locatarilor. Asadar, hai sa detaliem in cele ce urmeaza ce inseamna sa fii cu adevarat organizat pe scara blocului si cum ajuta cutiile postale, dar si avizierele in acest sens.

Discutam mai pe larg despre intimitatea oferita de cutiile postale

Inca din cele mai vechi timpuri, de atunci de cand a fost creata prima cutie postala, scopul sau a fost cel de a contribui la mentinerea intimitatii fiecarui proprietar. Acest lucru se aplica oriunde: la case, in scara blocului, in cadrul cartierelor rezidentiale si asa mai departe.

Fara cutii postale individuale ar fi un haos total in scara voastra de bloc. Ai fi nevoit sa selectezi corespondenta atent pentru a o gasi pe cea care iti corespunde. Nu ar fi placut nici pentru ceilalti proprietari. Ar putea trata acest gest ca pe unul de incalcare al intimitatii. Asadar, intimitatea este de baza si in ceea ce priveste corespondentele impartite intr-o scara de bloc.

Si design-ul scarii blocului parca e altul atunci cand exista cutii postale

Nu putem sa nu trecem in revista si lucrurile ce tin de aspectul scarii de bloc. Peste tot exista aceasta tendinta de a infrumuseta scara blocului intr-un mod modest. Cutiile postale contribuie la acest lucru prin simpla lor prezenta.

Daca vorbim de cutii postale in culori diverse, intocmai cum noi iti putem furniza, este cu atat mai bine din punct de vedere al design-ului. Scara de bloc va parea cu mult mai primitoare, organizata si prietenoasa. Chiar si faptul ca fiecare cutie postala dispune de un numar unic aferent apartamentului, oglindeste din start organizarea perfecta si corecta in scara blocului.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a pune la punct toate detaliile ce tin de felul in care iti doresti sa arate cutiile postale modulare pentru bloc. Gasesti datele noastre de contact in cadrul paginii oficiale.

Esti organizat pe scara blocului atunci cand vorbim neaparat de calitate!

Fie ca e vorba de aviziere, cutii postale pentru bloc, modulare sau individuale acestea trebuie sa prezinte calitate, inainte de a prezenta un aspect placut.

Vandalismul inca este practicat in scarile de bloc din Romania si nu numai, deci mai bine sa fii precaut in privinta lui. Cutiile postale modulare, dar si avizierele se recomanda a fi create din metal pentru o mai mare rezistenta, intocmai cum noi iti propunem. In acest fel, nu doar ca sunt rezistente la intemperii de tot felul, ci isi pastreaza si aspectul autentic in timp.

Noi iti propunem variante din tabla neagra ce pot fi vopsite in culoarea de interes pentru voi. Ca tehnica de vopsit noi folosim vopsirea in camp electrostatic cu pulbere in culori standard. Poti opta pentru gri, gri antracit, maro sau bej. Folosim aceasta tehnica atat pentru cutii postale, cat si pentru aviziere.

Iata deci lista de avantaje cu care cutiile postale si avizierele vin la pachet. Scopul lor principal ramane acelasi, cel de a te ajuta sa fii organizat pe scara blocului. Fara aceste doua elemente: cutiile postale si avizieriele, haosul ar fi la el acasa. Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe aspecte ce tin de felul in care iti doresti sa arate cutiile postale, dar si avizierul din scara de bloc – detalii in cadrul paginii noastre, euromag.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *